Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Σχηματάρι - Θήβα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα ανάμεσα στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας και τον Ημικόβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του ενδιάμεσου Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας.

Ειδικότερα, από σήμερα, Δευτέρα 3 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και από τις 18:00 το απόγευμα κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του εν λόγω τμήματος.

Οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Αντίστοιχα οι κινούμενοι προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. 

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου