Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Η ΔΑΣ ΟΑΣΑ καταγγέλλει την παρέμβαση της εργοδοσίας, στην εκλογική διαδικασία των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ

Την εργοδοτική παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ για την ανάδειξη εκπροσώπου στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στέλνοντας μαζικά μηνύματα μέσω εταιρικού δικτύου στο προσωπικό, καταγγέλλει η ΔΑΣ ΟΑΣΑ.

«Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό», τονίζουν οι ταξικές δυνάμεις, επισημαίνοντας ότι, «η εργοδοσία χρησιμοποιεί ποικίλους τρόπους για να επηρεάσει, να εκβιάσει, να διαμορφώσει συνειδήσεις ώστε να φέρει το αποτέλεσμα που θέλει ανάμεσα στους εργαζόμενους».

Οι συνάδελφοι στη σταθερή τροχιά, συνεχίζει η ανακοίνωση, «να μην επιτρέψουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις της εργοδοσίας, που σκοπό έχουν να συντηρήσουν συνδικαλιστικές πλειοψηφίες υποταγμένες στην εξυπηρέτηση των αναγκών των κυβερνήσεων και φυσικά πάνω από όλα των αναγκών των επιχειρηματικών ομίλων».

«Είναι στο χέρι των συναδέλφων», καταλήγει η ανακοίνωση, «να παλέψουν για την αλλαγή των συσχετισμών δύναμης στα συνδικάτα και τους εκπροσώπους τους στα διοικητικά συμβούλια των εταιριών.

Την επιλογή της εργοδοσίας υπέρ του ενός εκ των δύο υποψηφίων για το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας οι εργαζόμενοι πρέπει να την απορρίψουν».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου