Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Η ανικανότητα του ΟΑΣΑ ταλαιπωρεί καθημερινά τους επιβάτες της Αθήνας

Ο ΟΑΣΑ λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αντί να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό αντίθετα καθημερινά το υποβάλει σε απίστευτη ταλαιπωρία.

Το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στα στελέχη του τα οποία εκτός ότι δεν μπορούν να οργανώσουν αξιόπιστα το συγκοινωνιακό έργο της Αθήνας το κυριότερο όμως είναι ότι δε μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που αποφασίζουν .

Η πρόσφατη απόφαση του ΟΑΣΑ να τροποποίησή τα δρομολόγια του μετρό από και προς το αεροδρόμιο (και τελικά να τα ανακαλέσει λόγω της γενικής κατακραυγής ) δείχνει το τι επικρατεί στον ΟΑΣΑ .

Κατά καιρούς δίνονται και συνεντεύξεις για να μας πουν ότι αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες του και ότι όλα είναι προς το καλύτερο αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινώς .

Παρακάτω θα αναδημοσιεύσω ανάρτηση από το citybusdrivers η οποία αποτυπώνει ξεκάθαρα ότι λόγω ακυρώσεων δρομολογίων ( για τους γνωστούς λόγους ) αναδιαμορφώνεται το υπόλοιπο πρόγραμμα ( εν αγνοία των επιβατών ) σε καθημερινή βάση και σε ΟΛΕΣ τις γραμμές.

Παίρνουμε ως παράδειγμα την λεωφορειακή γραμμή 550 «Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ» που δείχνουμε ότι μόνο σε μία βάρδια έχουν τροποποιηθεί τρία δρομολόγια, των 9:10, των 10:40 και των 12:00.


Όπως βλέπετε το δρομολόγιο των 9:10 γίνεται νωρίτερα στις 9:05, των 10:40 γίνεται επίσης νωρίτερα στις 10:35 και των 12:00 γίνεται αργότερα στις 12:05. Η τροποποίηση των 5 λεπτών έχει ως αποτέλεσμα το πρόγραμμα που δίνεται στους οδηγούς να μην συμβαδίζει με το πρόγραμμα που βλέπει ο επιβάτης στο site.

Αυτό είναι το λιγότερο  θα σκεφτεί κάποιος << καλοθελητής  >> αλλά για φανταστείτε ότι επειδή λείπει το προηγούμενο η και τα δυο προηγούμενα  δρομολόγια  ότι ο κόσμος εκτός από τη καθυστέρηση θα πρέπει να τσουβαλιαστεί  αντί σε δυο - τρία  οχήματα σε μόνο ΕΝΑ !!! 

Ενημερώνουμε : Η ασφάλεια του οδηγού διασφαλίζει την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών και οι καθημερινοί διαπληκτισμοί αλλά και η εξάντληση των οδηγών, σταδιακά, σίγουρα δεν θα φέρουν καλά αποτελέσματα!!! 

Citybusdrivers



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου