Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Προετοιμάζεται για το ηλεκτρικό λεωφορείο η MAN

Όπως οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής οχημάτων έτσι και η MAN Truck & Bus επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση προκειμένου να προσφέρουν μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων. 

Γι' αυτό η μάρκα προετοιμάζει κατάλληλα το εργοστάσιο της στην πόλη Starachowice για να υποδεχτεί το λεωφορείο Lion`s City E. 

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε επίσημη η MAN, η τελευταία της επένδυση θα είναι ύψους 27,4 εκατομμυρίων ευρώ και θα διατεθεί στο εργοστάσιο που διατηρεί στην πόλη Starachowice της Πολωνίας, το οποίο προετοιμάζεται για να αναλάβει την συναρμολόγηση του ηλεκτρικού της αστικού λεωφορείου Lion`s City E.

Η μαζική παραγωγή του ΜΑΝ Lion`s City E θα ξεκινήσει το 2020, ενώ οι εργασίες στο εργοστάσιο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος 2021. 

Η ΜΑΝ υποστηρίζει πως το γεγονός ότι το εν λόγω εργοστάσιο θα αναλάβει την κατασκευή του ηλεκτρικού Lion`s City E αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, ενώ θέτει τα θεμέλια για τη MAN προκειμένου να αναπτύξει οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο εγγύς μέλλον.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής 1.724 λεωφορεία έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής μέσα στο προηγούμενο έτος, ενώ οι άνθρωποι της μάρκας αναφέρουν πως μέχρι να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή το 2020 θα «γεμίσουν» το χρόνο τους με σκοπό να βεβαιωθούν πως τα ηλεκτρικά οχήματα θα είναι βελτιστοποιημένα τόσο από άποψη απόδοσης όσο και εργονομίας. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου