Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Θ. Βούρδας για ΟΑΣΘ: Ταλαιπωρούν τους πολίτες με fake επιχειρήματα αυτοί που είχαν μάθει να συνδιοικούν

Σφοδρή επίθεση στους συνδικαλιστές του ΟΑΣΘ εξαπολύει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Θάνος Βούρδας με αφορμή τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν.

Με ανάρτηση του στο Facebook κάνει λόγο για fake επιχειρήματα καθώς και για ανθρώπους που είχαν μάθει να συνδιοικούν, να βγάζουν δρομολόγια σε όσους είχαν “μπάρμπα στην Κορώνη”.

«Μία ρύθμιση για ολοκληρωμένο συγκοινωνιακό σχεδιασμό σε Αττική και Θεσσαλονίκη με συντονισμό όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και διαχωρισμό αστικών και υπεραστικών δρομολογίων, μεταφράζεται… από συνδικαλιστές ως “ξεπούλημα”.

Μεταφράζεται από αυτούς που είχαν μάθει να συνδιοικούν, να βγάζουν δρομολόγια σε όσους είχαν “μπάρμπα στην Κορώνη”, να εργάζονται σε ιδιωτικές κρατικοδίαιτες εταιρίες ίσως και ως μέτοχοι, να θυσιάζουν την εξυπηρέτηση των πολιτών στο βωμό πελατειακών και όχι πολύ διάφανων επιδιώξεων 

Μάλλον τους χαλάει που, στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες των ΚΤΕΛ με ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ, εξορθολογίζονται και διαχωρίζονται τα αστικά από τα υπεραστικά δρομολόγια, θα σταματήσουν να πήζουν τα αστικά κέντρα από υπεραστικά οχήματα, θα αναπροσαρμοστούν οι σχέσεις. 

Μάλλον επειδή σύντομα έχουν σωματειακές εκλογές βρήκαν fake επιχειρήματα για συνδικαλιστική κατανάλωση ταλαιπωρώντας τους πολίτες.» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του «οι Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες σε Αττική και Θεσσαλονίκη προς όφελος των πολιτών είναι για εμάς επιλογή και βασική προτεραιότητα και στόχος. 

Όσοι ταλαιπωρούν αναιτιολόγητα τους πολίτες και βγάζουν fake επιχειρήματα δημιουργούν τις συνθήκες για το αντίθετο. Η εφαρμογή της πολιτικής για μεταφορές προς όφελος των πολιτών είναι η απάντηση». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου