Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Επί ποδός οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ μετά από τροπολογία για εκχώρηση δρομολογίων στα ΚΤΕΛ

Επί ποδός βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ μετά από τροπολογία που κατατέθηκε χτες, μέσω της οποίας εκχωρείται μέρος του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Η τροπολογία κατατέθηκε χτες το βράδυ στο σχέδιο νόμου "Θέματα υδατοδρομίων, αστικών οδικών μεταφορών και λοιπές διατάξεις" και επιτρέπει ουσιαστικά "να εκτελούνται αστικά ή υπεραστικά δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ ή από τους ΟΤΑ ή από οδικό μεταφορέα επιβατών με την υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΟΣΕΘ και ΚΤΕΛ ή άλλου φορέα".

Η εξέλιξη αυτή κάθε άλλο παρά ικανοποίησε τους εργαζόμενους στον Οργανισμό, οι οποίοι δηλώνουν τον προβληματισμό τους. Σήμερα, στις 10.00 πρόκειται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου των εργαζομένων, προκειμένου να συζητήσει και το συγκεκριμένο θέμα.

"Είχαμε προγραμματίσει συνεδρίαση και σήμερα το πρωί, για άλλα ζητήματα που αφορούν το Συνδικάτο. Χτες ενημερώθηκα και για την τροπολογία και είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το ΔΣ" σημείωσε μιλώντας στο Thestival ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης. 

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε: "Το Συνδικάτο θα συνεδριάσει και θα εξετάσει τις εξελίξεις, δεν μπορώ να πω τίποτα εκ των προτέρων". 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου