Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Λαμία: Έβγαλε μαχαίρι μέσα σε αστικό λεωφορείο

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας, στη στάση του Αστικού που βρίσκεται μπροστά από την Εθνική Τράπεζα. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άνδρες και οι σύντροφοί τους ενεπλάκησαν σε καυγά μέσα σε αστικό λεωφορείο, ενώ στην αστυνομία δόθηκε πληροφορία ότι κατά το επεισόδιο βγήκε αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης Λαμίας, με επικεφαλής τον διοικητή της, Σωτήρη Σκαρμούτσο.

Με μέτρα αυτοπροστασίας, κατέβασαν από το λεωφορείο το ένα ζευγάρι που ενεπλάκη στο επεισόδιο και ήλεγξαν αν έχουν κάτι επάνω τους καθώς και τα στοιχεία τους με αρνητικά αποτελέσματα. Μαζί με το ζευγάρι κατέβηκαν προσωρινά και οι υπόλοιποι επιβάτες που είχαν προορισμό Αμφιθέα και Γενικό Νοσοκομείο.

Οι αρχές αναζητούν τον άνδρα από το άλλο ζευγάρι που ενεπλάκη στον καυγά και φρόντισε να εξαφανιστεί από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. 

Στιγμές νωρίτερα πάντως, μιλούσε στο κινητό του σε έντονο ύφος με τρίτο πρόσωπο και απώθησε βίαια τη γυναίκα που προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια για να σταματήσει την κλήση. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου