Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Άγνωστοι «παίζουν» με τις ζωές εργαζομένων και επιβατών των ΜΜΜ

Δεν έχουν τέλος οι άκρως επικίνδυνες επιθέσεις με πέτρες και άλλα αντικείμενα, για τους επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς και τους εργαζόμενους σε αυτά. Στις 10 χθες το βράδυ άγνωστος αυτή την φορά πέταξε πέτρα σε διερχόμενο συρμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα.

Η πέτρα πέρασε από ανοιχτό παράθυρο και τραυμάτισε στο μάτι μία 39χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών. Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν φαίνεται ότι αυτές οι ενέργειες δύνανται να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές και να τραυματίσουν σοβαρά...

Νωρίτερα είχε προηγηθεί παρόμοια επίθεση σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Παντείου, από την οποία ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. 

Στην περιοχή εντοπίστηκαν από την Αστυνομία δύο άτομα που κρίθηκαν ύποπτοι, ένας Έλληνας και ένας Παλαιστίνιος, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και εξετάζονται, αν είναι υπεύθυνοι για αυτήν την επίθεση όπως και για το χθεσινό περιστατικό που σημειώθηκε σχεδόν απέναντι στο ύψος της συμβολής της Λ. Συγγρού με την Λ. Καλλιρόης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό μία νεαρής επιβάτιδος.

Σημειώνεται ότι μαζί με τις απανωτές επιθέσεις σε αστικά λεωφορεία στην Δυτική Αττική είναι η πολλοστή φορά που τα τελευταία 24ωρα σημειώνονται τέτοιου είδους επιθέσεις. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου