Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΟΑΣΑ: Προσωρινή τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής 805

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 805 (ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ), λόγω εργασιών ανέγερσης μεταλλικής γέφυρας στην Περιφερειακή Αιγάλεω κοντά στη συμβολή της με την Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου του Δήμου Ασπροπύργου, για το Σάββατο 6/10/2018 από τις 12:00 έως τις 15:00 και για την Κυριακή 7/10/2018 από τις 08:00 έως τις 15:00, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 805 
  • Από αφετηρία προς τέρμα (Νεόκτιστα): Από Πλάτωνος, αριστερά Ηρώων Πολυτεχνείου, αριστερά Γρ. Λαμπράκη, αριστερά 28ης Οκτωβρίου, δεξιά Λ. Δημοκρατίας, δεξιά Φυλής, δεξιά Λ. ΝΑΤΟ, δεξιά στην πρώτη έξοδο, δεξιά σε ανώνυμη οδό, δεξιά Ασπροπύργου (ΤΕΡΜΑ).
  • Από τέρμα προς αφετηρία (Ασπρόπυργο): Από Ασπροπύργου (ΤΕΡΜΑ), αναστροφή στην συμβολή της οδού Ασπροπύργου με την ανώνυμο οδό που οδηγεί στις αποθήκες των καταστημάτων EVEREST, δεξιά Ασπροπύργου, αριστερά σε ανώνυμη οδό, αριστερά Λ. ΝΑΤΟ, συνέχεια Λ. ΝΑΤΟ, αριστερά Φυλής, αριστερά Θρασυβούλου, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Πλάτωνος (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).
Σημείωση: Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου