Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Συνάντηση Νοτοπούλου - ΟΑΣΘ ενόψει ΔΕΘ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή της επικεφαλής του γραφείου Κατερίνας Νοτοπούλου και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ. 

Ενόψει της ΔΕΘ συζητήθηκε ο σχεδιασμός του Οργανισμού την περίοδο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς τόνισε στη συνάντηση πως ενα χρόνο μετά την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ των σκανδάλων, όπως είπε, προχωράμε σταδιακά σε ένα νέο εκσυγχρονισμένο σύστημα αστικών συγκοινωνιών, τον ΑΣΥΘ. 

Όπως συμπλήρησε η αφετηρία για αυτή τη νέα εποχή των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη περνά από την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ εν λειτουργία με εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας αλλά και της έγκυρης πληρωμής των εργαζομένων, θέμα που στο παρελθόν είχε αποτελέσει συχνά αιτία για πολυήμερες απεργίες των υπαλλήλων του οργανισμού που είχαν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πόλης. 

Τα στελέχη της διοίκησης υπενθύμισαν τη σημαντική εξοικονόμηση που έχει επιτευχθεί για το δημόσιο αυτό τον ένα χρόνο της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ, τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων, τη μείωση του κομίστρου μέσα στο λεωφορείο κατά 10% καθώς τα μηχανήματα που δεν έδιναν ρέστα αλλά και την επιτυχή συνεργασία με την ΕΛΒΟ. 

Επίσης παρουσίασαν το σχεδιασμό για την ψηφιοποίηση που αφορά την επέκταση της τηλεματικής και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου