Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Κατά 90% θα ανανεωθεί ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου μέχρι το τέλος του 2018

Κατά 90% θα ανανεωθεί ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου μέχρι το τέλος του 2018, στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανανέωσης που ξεκίνησε το 2016. Από τα 88 λεωφορεία που διαθέτει ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας τα 74 ανήκουν στους μετόχους ιδιώτες και τα υπόλοιπα στην εταιρεία.

Η ανανέωση συνδέεται με την ασφάλεια των επιβατών αλλά και του οδηγού, (συστήματα μείωσης κινδύνων ατυχήματος σε μεγάλο βαθμό, σύστημα φρεναρίσματος όταν μπροστά φανεί εμπόδιο, ειδική ανάρτηση για τη θέση του οδηγού που τον “ξυπνά” σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει χαλαρώσει ιδιαίτερα και νυστάζει) κατά δεύτερο ρόλο με την άνεση των επιβατών (κλιματισμός, καλύτερο και πιο άνετο ταξίδι, παροχή wifi) και φυσικά τα οχήματα είναι αντιρυπαντικής τεχνολογίας. 

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης, με τη διάρθρωση των δρομολογίων που το πιο μακρινό είναι η Αθήνα, δεν απαιτείται η παρουσία δεύτερου οδηγού ενώ στάσεις γίνονται κάθε δύο ώρες. 

Επιπλέον ανέφερε ότι σταδιακά αυξάνεται η επισκεψιμότητα του site του Υπεραστικτού ΚΤΕΛ Μαγνησίας ενώ κάθε μήνα είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που επιλέγουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να ενημερωθούν για τα δρομολόγια. 

Αυτή τη περίοδο η επιβατική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τους περισσότερους να ταξιδεύουν από Αθήνα προς Βόλο και προς Πήλιο και περιοχή Μιτζέλας. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου