Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΟΑΣΑ: Προσωρινή τροποποίηση διαδρομών των λεωφ. γραμμών 725 και 726

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 725 (ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΣΟΝΥΧΙ) - ΘΡΑΚΟΜ/ΔΟΝΕΣ (ΑΡΙΣΤΟΤ.)) και 726 (ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΣΟΝΥΧΙ) - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΒΟΥΝΟ)), λόγω εργασιών επί της δεξιάς λωρίδας με κατεύθυνση προς Αχαρναί (Μεσονύχι) της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (μεταξύ των κάθετων οδών Ορφέως και Δημοκρίτου) του Δήμου Αχαρνών, για την Τρίτη 17/7/2018 και την Τετάρτη 18/7/2018, ως εξής:

Τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής 725 (προς Αχαρναί - Μεσονύχι): Από Ορφέως, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους, κυκλικά την Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά Δημοκρίτου, δεξιά Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής 726 (προς Αχαρναί - Μεσονύχι): Από Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεξιά Ορφέως, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους, κυκλικά την Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά Δημοκρίτου, δεξιά Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση: Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου