Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΔΑΣ ΟΑΣΑ: Τραγική η κατάσταση με τη συντήρηση των οχημάτων

Υπεύθυνη και επικίνδυνη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση η ΔΑΣ ΟΑΣΑ, τονίζοντας ότι η κατάσταση με τη συντήρηση των οχημάτων είναι τραγική, με αφορμή το γεγονός ότι ολοένα και πιο συχνά καίγονται λεωφορεία της ΟΣΥ, με τελευταίο παράδειγμα αυτό που σημειώθηκε το Σάββατο στα Κάτω Πατήσια.

«Σχεδόν κάθε εβδομάδα ένα όχημα της ΟΣΥ καίγεται. Κινδυνεύουν ζωές εργαζομένων και επιβατών. Με την υπεύθυνη στάση των εργαζομένων δεν έχουμε ευτυχώς μέχρι σήμερα θύματα», σημειώνει η ΔΑΣ, προσθέτοντας ότι «αυτούς τους εργαζόμενους κυνηγά η διορισμένη διοίκηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού, με ποινικοποίηση των αγώνων τους για καλύτερη συγκοινωνία, για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς. Τους εργαζόμενους που προσπαθούν με πατέντες στους λάκκους των συνεργείων να φτιάξουν με το τίποτα αξιόπιστα και ασφαλή οχήματα».

Η ΔΑΣ ΟΑΣΑ επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και επικίνδυνη. Η κατάσταση με τη συντήρηση των οχημάτων είναι τραγική.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κλείσει το αμαξοστάσιο για να περάσει τις εξετάσεις για την 4η αξιολόγηση. Η σημερινή διοίκηση αποδεικνύεται καλή επιλογή για να κάνει τη βρώμικη δουλειά». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου