Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΟΑΣΑ: Προσωρινή τροποποίηση διαδρομής των λεωφ. γραμμών 855 & 879

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 855 (ΨΑΡΙ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΛΟΦΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΥ) και 879 (ΑΧΑΡΝΑΙ - ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ), λόγω εργασιών στην οδό Γκορυτσάς από τη Λ. ΝΑΤΟ έως την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή του Δήμου Ασπροπύργου, για το χρονικό διάστημα από την 1/7/2018 έως τις 31/10/2018, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 855 από αφετηρία προς τέρμα (Λόφο Κυρίλλου) και της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 879 από τέρμα προς αφετηρία (Αχαρναί)): Από Λ. ΝΑΤΟ, συνέχεια Λ. ΝΑΤΟ, δεξιά Κριεζή, συνέχεια Κριεζή και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 855 από τέρμα προς αφετηρία (Ψάρι) και της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 879 από αφετηρία προς τέρμα (Ελευσίνα): Από Καποδιστρίου, δεξιά Θριασίου, αριστερά Κριεζή, αριστερά Λ. ΝΑΤΟ, συνέχεια Λ. ΝΑΤΟ και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση 1: Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Σημείωση 2: Επιπλέον, ιδρύονται και οι παρακάτω προσωρινές στάσεις: επί της οδού Κριεζή στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 855 προς Λόφο Κυρίλλου και της λεωφορειακής γραμμής 879 προς Αχαρναί:
  1. Στάση “ΙΚΤΕΟ”, έναντι ΙΚΤΕΟ Ασπροπύργου Autovision, πριν από τη στροφή και την κολώνα της ΔΕΗ και
  2. Στάση “ΣΧΟΛΕΙΟ”, στην πινακίδα που αναγράφει: “Στάση Δημοτικής Συγκοινωνίας”, έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, επί της οδού Κριεζή στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 855 προς Ψάρι και της λεωφορειακής γραμμής 879 προς Ελευσίνα:
  3. Στάση “ΣΧΟΛΕΙΟ”, στην πινακίδα που αναγράφει: “Φυσικοθεραπεία Ροδή Αιμιλία”, έναντι 4ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου και
  4. Στάση “ΙΚΤΕΟ”, έμπροσθεν ΙΚΤΕΟ Ασπροπύργου Autovision. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου