Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τατσόπουλος κατά Δραγασάκη: Να πληρώσουν τα «δικά μας παιδιά» τα σπασμένα στον ΗΣΑΠ

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρεται στις καταστροφές που προκάλεσαν άγνωστοι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Ο Τατσόπουλος απευθύνεται στον Δραγασάκη που σε άλλη στιγμή είχε μιλήσει για «δικά μας παιδιά» και τον καλεί είτε να πληρώσουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τις καταστροφές από την τσέπη τους ή να το κάνουν οι ίδιοι που τα κατέστρεψαν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Άλλη μια επιδρομή από τα "δικά μας παιδιά" -για να θυμηθούμε και μια παλιά αμίμητη δήλωση του φίλου μου του Δραγασάκη (θητεύσαμε παρέα στο Συμβούλιο της Ευρώπης).

Άλλη μια καταστροφή δημόσιας περιουσίας που θα κληθούμε, όπως πάντα, να την πληρώσουμε εμείς, οι φορολογούμενοι, τα συνήθη κορόιδα. Λέω αυτή τη φορά να πρωτοτυπήσουμε. Σε περίπτωση που δεν συλλάβουν τους δράστες, προτείνω να αφαιρέσουν το ύψος της ζημίας, φίλε Δραγασάκη, από τη βουλευτική αποζημίωση που παίρνετε εσείς, οι "πατεράδες" τους.

Επειδή προβλέπω όμως, εν τοιαύτη περιπτώσει, μαζική αποκλήρωση των "τέκνων" σας και σφοδρή διατάραξη της οικογενειακής σας γαλήνης, προτείνω να κάνετε ως "γονείς" την καρδιά σας πέτρα και να τους συλλάβετε. Να μην τους ρίξετε ως ποινή μερικούς μήνες με αναστολή -στάχτη στα δικά μας μάτια- που θα την περιφέρουν κατόπιν στα στέκια τους ως παράσημο.

Να τους υποχρεώσετε να πληρώσουν τη ζημιά από την τσέπη τους. Δεν τους κόβω να μην έχουν να την πληρώσουν, αλλά εάν παρ' ελπίδα δεν έχουν, να τους υποχρεώσετε να εργαστούν για να την πληρώσουν, ώστε επ' ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα μεροκάματα που παίρνουν όσοι συνομήλικοί τους εργάζονται. Έτσι, Γιάννη μου; Ως κηδεμόνας προς κηδεμόνα σού τα λέω. Με την αγάπη μου». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου