Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μ. Βρετανία: Τον έπιασε να αυνανίζεται στο λεωφορείο, αλλά η απάντηση του οδηγού την άφησε άφωνη

Μια νεαρή κοπέλα κινηματογράφησε τη στιγμή που ένας άντρας αποκαλύφθηκε και άρχισε να αυνανίζεται μέσα στο αστικό λεωφορείο.

Η 22χρονη Karlah Louise Daly ήταν σε διώροφο λεωφορείο του Λιντς της Αγγλίας την περασμένη βδομάδα, όταν είδε έναν άντρα να μετακινείται ολοένα και πιο κοντά της στον πάνω όροφο, φτάνοντας τελικά στο διπλανό κάθισμα. Όταν και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Η Karlah πήρε το κινητό της και ξεκίνησε να τον καταγράφει, λέγοντάς του να σταματήσει. Αυτός την αγνοεί όμως και συνεχίζει.

«Τα μάτια του ήταν καρφωμένα πάνω μου και τα χέρια του στα απόκρυφά του, κάνοντας κινήσεις πάνω-κάτω. Σοκαρίστηκα στη στιγμή», λέει για την τραγική της εμπειρία, «πήρα το τηλέφωνό μου να τον γράψω ρωτώντας τον ‘‘μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις;’’, αλλά αυτός συνέχισε με τα μάτια του κολλημένα πάνω μου. Σηκώθηκα να φύγω και μου είπε ‘‘σ’ αγαπώ’’».

Η κοπέλα, σε εμφανή σύγχυση, κατέβηκε κάτω και ζήτησε τη βοήθεια του οδηγού, καθώς το λεωφορείο είχε αδειάσει από κόσμο και φοβόταν τώρα για τη συνέχεια. Και εκείνος της είπε απλά να αλλάξει θέση!

«Κατέβηκα στον οδηγό και του είπα τι είχε συμβεί. Ο οδηγός με ρώτησε μετά αν ήταν ο άντρας με την κόκκινη φόρμα και του είπα ναι. Ο οδηγός μπορούσε προφανώς να τον δει από την κάμερά του. Ο οδηγός μου είπε να παραμείνω στον κάτω όροφο, κι αυτό ήταν όλο. Νομίζω πως ο οδηγός θα μπορούσε να το χειριστεί καλύτερα, γιατί όταν κατέβηκα ο τύπος ήταν ακόμα πάνω».

Η εταιρία που λειτουργεί τις αστικές συγκοινωνίες στο κέντρο του Λιντς (First Leeds) δήλωσε όταν της έστειλαν το εν λόγω βίντεο: «Η First Leeds είναι αποτροπιασμένη από το υλικό αυτού του περιστατικού σε ένα από τα λεωφορεία μας», κάνοντας πάντως λόγο πως αυτά είναι σπανιότατα για τα λεωφορεία της. Και δεν απάντησε στις κατηγορίες για την απάθεια του οδηγού.

Όσο για την Karlah, έχει πάει το βίντεο στην αστυνομία, η οποία ερευνά το θέμα… 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου