Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Συνάντηση της ηγεσίας του ΟΑΣΑ, με τον δήμαρχο Ελευσίνας

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης, συναντήθηκαν στα γραφεία του Οργανισμού με τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας Αθανάσιο Κριεκούκη, τον Πρόεδρο του ΕΚΕΔΑ Ευάγγελο Λίγγο, τον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Κοροπούλη και τον Περιφερειακό σύμβουλο Αττικής Ταξιάρχη Φαρμάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής από τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Από την πλευρά της Διοίκησης του ΟΑΣΑ επισημάνθηκε ότι οι τελευταίες παρεμβάσεις των δρομολογίων που έγιναν αποσκοπούν στη βελτίωση της αξιοπιστίας εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία τροφοδοτικών γραμμών σε σταθμούς Μέσων σταθερής τροχιάς με ικανοποιητικές συχνότητες και επιτυγχάνουν τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των διαφορετικών μέσων. 

Με τις παρεμβάσεις αυτές ο συνολικός χρόνος μετακίνησης των κατοίκων της Ελευσίνας προς και από το Κέντρο της Αθήνας, με τη χρήση της νέας γραμμής 876 και της γραμμής 3 μετρό είναι μικρότερος σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο μετακίνησης, είτε μέσω της γραμμής Α16, είτε μέσω της προηγούμενης μορφής της γραμμής 876.

Κατά τη συνάντηση η Διοίκηση του ΟΑΣΑ διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει με θετική διάθεση όλα τα αιτήματα και τις προτάσεις του Δήμου Ελευσίνας που θα του αποσταλούν, δρομολογώντας λύσεις που θα βελτιώνουν το συγκοινωνιακό έργο και θα συμβαδίζουν με τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για καλύτερη μετακίνηση. 

Επίσης συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχιστεί και με νέα συνάντηση που θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου