Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ένα Club επί τροχών

Κατόπιν παραγγελίας της εταιρείας Sales-Lentz Group του Λουξεμβούργου, το τμήμα MAN Bus Modification Centreτης MAN Truck & Bus δημιούργησε ένα πρωτότυπο κλαμπ… επί τροχών με την ονομασία «Discobus» που προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες του να απολαύσουν το ποτό τους ή και να χορεύουν κατά τη διάρκεια των δρομολογίων. 

Με συνολικό μήκος αμαξώματος της τάξης των 18,75μ., το «Discobus» της MAN Truck & Bus είναι σε θέση να μεταφέρει στο εσωτερικό του περίπου 45 επιβάτες. 

Μεταξύ των στοιχείων που το διαφοροποιούν από τα αστικά λεωφορεία που όλοι γνωρίζουμε αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη ενός πλήρους λειτουργικού μπαρ στο εμπρός τμήμα του οχήματος, ακριβώς πίσω από τον χώρο του οδηγού. 

Με ενσωματωμένη… μπάρα, ψυγεία, ειδική κονσόλα για τον DJ και ένα προηγμένο ηχοσύστημα που περιλαμβάνει ηχεία, sub-woofers κ.ο.κ., το Discobus μπορεί να προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να γλεντήσουν στους ρυθμούς της μουσικής, απολαμβάνοντας το ποτό τους. 

Χάρη στην έξυπνη χωροταξική διαρρύθμιση και την ευρυχωρία του εσωτερικού του οχήματος, οι επιβάτες μπορούν είτε να χορεύουν εντός του οχήματος, είτε να ξεκουραστούν στις διάφορες θέσεις που έχουν προβλεφθεί σε διάφορα σημεία. 

Παράλληλα, στον εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνεται και πλήρης τουαλέτα. 

Έξυπνες… πινελιές όπως οι μαγνητικές βάσεις για την στήριξη των ποτηριών - μπουκαλιών, επιτρέπουν στους… θαμώνες του Discobus να τοποθετήσουν με ασφάλεια τα ποτά τους ενώ, το στοιχείο που πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις είναι ο εντυπωσιακός εσωτερικός φωτισμός του οχήματος. 

Οι υπεύθυνοι της MAN Truck & Bus έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα εντός του οχήματος χάρη στην επιλογή ειδικών οθονών και πάνελ με λυχνίες LED που μπορούν να συγκριθούν με άνεση, με τα συστήματα φωτισμού ενός κανονικού κέντρου διασκέδασης. 

Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως το εν λόγω όχημα εφοδιάζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογικές αναφορικά με τα μηχανικά του μέρη και τα συστήματα ασφάλειας, τις οποίες προσφέρει η MAN Truck & Bus. 

Συγκεκριμένα, το MAN LionΆs City (στο οποίο βασίζεται το «Discobus»), εφοδιάζεται με έναν -Euro 6- κινητήρα ισχύος 310 ίππων καθώς και ηλεκτρονικά συστήματα όπως τα EBS, ABS, ASR, ESP κ.ο.κ. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου