Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, αντιτίθεται στην εκ νέου διαδικασία έκδοσης των προσωποποιημένων καρτών των εργαζομένων

Την αντίδραση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκάλεσε το υπηρεσιακό σημείωμα από τον Γεν. Δ/ντη Ανθρώπινου Δυναμικού & Πόρων κ. Αλέξανδρο Βουζιούρη, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους για εκ νέου διαδικασία για την έκδοση των προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Το προσωπικό της Ο.ΣΥ από τον Νοέμβριο του 2017 είχε κληθεί να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση των προσωποποιημένων καρτών, παρόλα αυτά εδώ και τέσσερις μήνες περίπου δεν τις έχουν παραλάβει και καλούνται εκ νέου από τον νέο πλέον Γεν. Δ/ντη Ανθρώπινου Δυναμικού & Πόρων κ. Αλέξανδρο Βουζιούρη, ο οποίος τότε ήταν πρόεδρος του σωματείου διοικητικού προσωπικού της Ο.ΣΥ να επαναλάβουν την διαδικασία ηλεκτρονικά.

Οι εργαζόμενοι στην Ο.ΣΥ δεν ενημερώθηκαν ποτέ για τον λόγο που ξαναγίνεται η διαδικασία και τι έγιναν τα προσωπικά έγγραφα που κατέθεσαν στην υπηρεσία όπως ΑΜΚΑ και φωτογραφίες.

Όπως επισημαίνει το Συνδικάτο «Αναρωτιόμαστε, πόση κακοτεχνία και πόση κωλυσιεργία θα δούμε ακόμα από πλευρά σας! Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ούτε αυτό το θέμα. Μας απογοητεύετε ακόμα μια φορά. Έρμαια όμως των αστοχιών σας, θα πάψουν να είναι οι εργαζόμενοι. Ακόμα και αν χάσατε τα δικαιολογητικά τους, δεν σας φταίνε σε τίποτα».

Ενώ καλεί τους υπεύθυνους «να διορθώσετε τα κακώς κείμενα από πλευράς σας και να δώσετε τις ηλεκτρονικές κάρτες που εδώ και καιρό αναμένουν οι εργαζόμενοί μας.»

Στη συνέχεια το Συνδικάτο με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους να μην καταθέσουν δικαιολογητικά...






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου