Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Πάτρα: "Οδηγοί διπλοπαρκαρισμένων βάζουν στοίχημα μπύρες, αν χωράει να περάσει το λεωφορείο" (Βίντεο)

Οι επαγγελματίες οδηγοί μιλούν για προβλήματα σε ημερήσια βάση από οδηγούς που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Μέχρι στοιχήματα έχει διαπιστωθεί να βάζουν οδηγοί που έχουν σταθμεύσει παράνομα για το αν χωρά ή όχι το λεωφορείο να περάσει δίπλα από το παρανόμως παρκαρισμένο όχημα.

Τα περιστατικά λεκτικών και άλλων αντιπαραθέσεων οδηγών ΙΧ αυτοκινήτων με επαγγελματίες οδηγούς του αστικού ΚΤΕΛ είναι πολλά περισσότερα και από αυτά που καταγγέλονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι οδηγοί λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ δηλώνουν πως καθημερινά συναντούν εμπόδια από οδηγούς που σταθμεύουν όπου βρούν και μονόδρομος για αυτούς είναι να καλέσουν την τροχαία εαν και εφόσον δεν μπορούν να ελλιχθούν και να συνεχίσουν το δρομολόγιό τους.

Εξάλλου δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. καλούνται σε ημερήσια βάση να επέμβουν σε περιστατικά ωχλήσεων σε δρόμους του κέντρου και όχι μόνο της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ δεν λείπουν τα λεκτικά επεισόδια ακόμη και οι απειλές για τη σωματική ακεραιότητα των επαγγελματιών οδηγών.



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου