Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΟΣΥ στη Διδότου - Τραυματίστηκε ο οδηγός

Στο έλεος της ανομίας και της αναρχίας για μια ακόμη φορά η Αθήνα. Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ο οδηγός λεωφορείου της ΟΣΥ που δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Διδότου. 

Λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 230 που εκτελούσε το δρομολόγιο Ακρόπολη - Ζωγράφου, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα τριών τουλάχιστον ατόμων οι οποίοι εκτόξευσαν κατά του οχήματος πέτρες με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σε χέρια και κεφάλι. 

Μάλιστα στην συνέχεια και χωρίς να αισθάνονται κανένα φόβο μήπως κάποιος ενημερώσει την αστυνομία, ξεκίνησαν να γράφουν συνθήματα με σπρέι.

Όπως αποδεικνύεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, οι δράστες της άνανδρης επίθεσης εκτόξευσαν μεγάλες πέτρες προς τον άτυχο οδηγό, που κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος χωρίς να πέσει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και πολύ περισσότερο χωρίς να παρασύρει κάποιον διερχόμενο.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές καθώς έσπασαν τζάμια του λεωφορείου, ενώ στο τραυματία οδηγό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους δράστες -από μαρτυρίες και βίντεο που έχει στην κατοχή της- οι οποίοι όμως μετά την επίθεση κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια. 



1 comments:

Δημοσίευση σχολίου