Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Στην Πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι, τοποθετήθηκε αυτόματο μηχάνημα για εισιτήρια και κάρτες του ΟΑΣΑ

Στην πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι, έχει τεθεί σε λειτουργία αυτόματο μηχάνημα του ΟΑΣΑ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις έξυπνες κάρτες, όπως ενημερώνει ο Δήμος της περιοχής. 

Το μηχάνημα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου, στην συμβολή της Στρατάρχου Καραϊσκάκη με την Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, πλησίον του παρακείμενου περιπτέρου και της στάσης Παλατάκι (δείτε το σημείο στον χάρτη: https://goo.gl/maps/EmoRU91e76p).

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να χρησιμοποιούν τον αυτόματο πωλητή για την έκδοση και επαναφόρτιση πολλαπλού εισιτηρίου (ATH.ENA TICKET) αλλά και για την επαναφόρτιση έξυπνων καρτών (ATH.ENA CARD). 

Προσφέρονται πληροφορίες για τον χρόνο λήξης ισχύος του προϊόντος, την αποθηκευμένη χρηματική αξία στην κάρτα και τον αριθμό των εισιτηρίων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αναλυτικές οδηγίες είναι διαθέσιμες μέσω των ενημερωτικών μηνυμάτων που εμφανίζονται στο μηχάνημα αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.athenacard.gr, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα εισιτήρια και τις κάρτες του ΟΑΣΑ. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου