Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΟΑΣΑ: Προσωρινή τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής 747

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 747 (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ), λόγω εργασιών επί της οδού Κλεισούρας, μεταξύ των οδών Τεπελενίου και Ναρκίσσου, από την 01/03/2018 έως τις 20/4/2018, ως εξής:

Λεωφορειακή Γραμμή 747 
Από αφετηρία προς τέρμα: Από Πανοράματος, δεξιά Κερασόβου, δεξιά Πρωταγόρα, αριστερά Ελαιών και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή Γραμμή 747 
Από τέρμα προς αφετηρία: Από Ελαιών, συνέχεια Ελαιών, δεξιά Πανοράματος, αριστερά Κερασόβου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση: Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών ιδρύονται οι παρακάτω προσωρινές στάσεις επί της οδού Κερασόβου στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 747 από αφετηρία προς τέρμα:
  1. 1η στάση, μεταξύ των οδών Ναρκίσσου και Λαυρίου,
  2. 2η στάση, μεταξύ των οδών Θεσσαλίας και Θράκης και επί της οδού Ελαιών στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 747 από αφετηρία προς τέρμα
  3. 3η στάση, μεταξύ των οδών Αγ. Γλυκερίας και Κολοκοτρώνη, καθώς και επί της οδού Ελαιών στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 747 από τέρμα προς αφετηρία
  4. 4η στάση, μεταξύ των οδών Ν. Πλουμπίδη και Αγ. Γλυκερίας και
  5. 5η στάση, μεταξύ των οδών Θράκης και Θεσσαλίας. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου