Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Xr. Σπίρτζης: Πάνω από 65 εκατ. € έχασε ο ΟΑΣΑ από τα πλαστά εισιτήρια και κάρτες (βίντεο)

Στο ζήτημα των κυκλωμάτων των πλαστών εισιτηρίων στα ΜΜΜ αναφέρθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο ΟΑΣΑ τα προηγούμενα χρόνια έχανε 65-70 εκατ. € από τα πλαστά εισιτήρια».

Ο ίδιος επισήμανε πως μέσα στον Φεβρουάριο θα κλείσουν οι μπάρες στα μέσα μεταφοράς, εκτιμώντας ότι και τα τελευταία εμπόδια που υπάρχουν θα έχουν ξεπεραστεί μέχρι τότε.

Σχετικά με το ζήτημα των διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο δήλωσε ότι δεν θα μπουν, διευκρινίζοντας ότι «εκεί που προβλεπόταν από τις συμβάσεις του 2006 να γίνουν σταθμοί διοδίων και δεν έχουν γίνει, αυτά τα έξοδα πληρώνονται από το Δημόσιο».
«Ένα μεγάλο μέρος του «δεν πληρώνω» δεν ήταν λάθος»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο κίνημα «Δεν πληρώνω», ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι «ένα μεγάλο μέρος του ”δεν πληρώνω” δεν ήταν λάθος, γιατί δεν υπήρχε ένα δίκαιο σύστημα τιμολόγησης και δεν υπάρχει ακόμα στις συμβάσεις».

«Πριν το δεν πληρώνω υπήρχε το κίνημα του πληρώνω πολλά περισσότερα, και αυτό αφορούσε το κόστος των έργων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.

Δείτε το βίντεο: 



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου