Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Κίνα: Λεωφορείο κατέληξε σε ποτάμι μετά από μετωπική σύγκρουση με ΙΧ

Σε ποτάμι κατέληξε ένα λεωφορείο του οποίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του, μετά από μετωπική σύγκρουση με ΙΧ, σε επαρχία της ανατολικής Κίνας.

Οι τέσσερις επιβάτες που βρίσκονταν στο λεωφορείο γλίτωσαν με ελαφρύς τραυματισμούς, ενώ το λεωφορείο υπέστη τεράστιε ζημιές και το αυτοκίνητο κατέληξε αναποδογυρισμένο στην άκρη του δρόμου, έχοντας υποστεί και αυτό μεγάλες ζημιές.

Σύμφωνα με το προσωπικό της δημόσιας εταιρείας, στην οποία ανήκει το λεωφορείο, το αυτοκίνητο πέρασε ξαφνικά στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, στην οποία κινείτο το λεωφορείο κανονικά.

Οι δύο οδηγοί του λεωφορείου μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο. Οι δύο επιβάτες, ωστόσο, παρέμειναν νοσηλευόμενοι. Και οι δύο είναι σε σταθερή κατάσταση, με τον έναν να έχει σπάσει τα πλευρά του και τον άλλον να έχει απλώς μελανιές στο στήθος του.

Η αστυνομία θεωρεί το αυτοκίνητο υπεύθυνο για το τροχαίο, καθώς βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ ερευνάται και αν ο οδηγός του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου