Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Σπ. Ρεβύθης πρόεδρος ΣΕΛΜΑ: Ο ΟΑΣΑ έχει αφήσει τους σταθμούς και τα εκδοτήρια χωρίς χαρτί

Στην καταγγελία ότι ο ΟΑΣΑ έχει αφήσει τους σταθμούς και τα εκδοτήρια χωρίς χαρτί με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι σε αυτά, οι εκδότες, να μεταφέρουν όσο έχει μείνει ο ένας στον άλλον ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σταθμού, προχώρησε μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ο Σπύρος Ρεβύθης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Αττικό Μετρό.

Ο κ. Ρεβύθης τόνισε πως αυτό συμβαίνει διότι η ηγεσία του ΟΑΣΑ δεν φρόντισε να υπάρξει ανάλογη εταιρία ώστε να αγοράσει χαρτί και κάλεσε την διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της. 

Πρόσθεσε δε πως γι’αυτό παρατηρούνται ουρές μέχρι και δύο ώρες στα εκδοτήρια. Γεγονός για το οποίο -όπως είπε- η διοίκηση του ΟΑΣΑ θα έπρεπε να ζητάει συγγνώμη από εργαζόμενους και επιβάτες. 

Ο κ. Ρεβύθης τόνισε επίσης ότι άνεργοι και άτομα που δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς «φορτώνονται» με κάρτες αξίας 30 ευρώ. 

«Δεν μπορεί η εφαρμογή να μετατραπεί σε κάρτα μειωμένων και έτσι μπορεί να τους ζητήσουν να ξανακάτσουν στην ούρα για να φτιάξουν αυτές που θα έπρεπε εξαρχής να πάρουν».

ΠΗΓΗ: athina984.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου