Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να «απελευθερώσουν» συλληφθέντα, για κλοπή τσάντας στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στην Ομόνοια

Ιδιόμορφο περιστατικό με απόπειρα απελευθέρωσης Αλβανού συλληφθέντα για κλοπή τσάντας στην Ομόνοια από ομάδες αντιεξουσιαστών, φέρεται να αντιμετώπισε η ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Τρίτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες στις έξι περίπου το απόγευμα, μια ομάδα περιπολούντων αστυνομικών της ομάδας "Θησέας" (σσ.: αρμόδια για την αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας) έλαβε σήμα για κλοπή στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια σε βάρος μιας επιβάτιδος με δράστη έναν 35χρονο Αλβανό. 

Η ημεδαπή υπέδειξε στους αστυνομικούς αυτόν που της έκλεψε την τσάντα, κι εκείνοι έσπευσαν να τον συλλάβουν. 

Όμως όπως περιγράφουν στο «Βήμα» στελέχη της ΕΛ.ΑΣ «εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί δέχθηκαν φραστική επίθεση από ομάδα αναρχικών που βρισκόταν στο σημείο και ζητούσαν την απελευθέρωση του Αλβανού συλληφθέντα , φωνάζοντας ότι «δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα», ενώ καθύβριζαν τους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει. 

Προκλήθηκε μεγάλη ένταση στον σταθμό του ΗΣΑΠ και έσπευσαν ενισχύσεις των αστυνομικών όπως και άλλοι αναρχικοί που ζητούσαν την απελευθέρωση του 35χρονου αλλοδαπού. 

Με εξαιρετική δυσκολία ο 35χρονος οδηγήθηκε τελικά σε αστυνομική υπηρεσία, ενώ μαζί του προσήχθη και μία 26χρονη που φέρεται να πρωτοστάτησε στα επεισόδια».

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, λόγω του επεισοδίου που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές η γυναίκα που κατήγγειλε την κλοπή φέρεται να φοβήθηκε και να έφυγε από το σημείο. 

Περισσότερα στοιχεία και άγνωστοι παράμετροι για το συμβάν αναμένεται να παρουσιασθούν σήμερα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER