Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ενημερωτική εκστρατεία του ΟΑΣΑ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία ενημερωτική εκστρατεία του ΟΑΣΑ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. 

Πέρα από την προώθηση ενημερωτικού υλικού και αφισών, η εκστρατεία περιλαμβάνει ενέργειες βιωματικής εκπαίδευσης των επιβατών στη χρήση και κατανόηση του εξοπλισμού χρήσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 

Με ιδία μέσα του Οργανισμού έχουν ολοκληρωθεί: 
Προβολή ενημερωτικού υλικού σε οθόνες προβολής αποβαθρών και συρμών μετρό (γραμμές 1, 2, 3), σε οθόνες προβολής εντός των συρμών τραμ και σε οθόνες τηλεματικής σε λεωφορεία - τρόλλεϋ.
63 προωθητικές αφίσες σε πάνελς μετρό (γραμμές 2, 3), 48 προωθητικές αφίσες σε πάνελς ηλεκτρικού, 22 προωθητικές αφίσες σε πάνελς τραμ, 18 αυτοκόλλητες πινακίδες σε μετώπες μετρό (γραμμές 2, 3) και 1.100 προωθητικές αφίσες σε λεωφορεία - τρόλλεϋ. 

Έχει εκτυπωθεί και διανεμηθεί πολύπτυχο ενημερωτικό έντυπο για τη χρήση και τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους κυριότερους σταθμούς της ΣΤΑΣΥ και σε επιλεγμένα σημεία της ΟΣΥ. 

Έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητες πινακίδες σε 300 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης/επαναφόρτισης καρτών/εισιτηρίων, αναφορικά με τις δυνατότητες χρήσης του εξοπλισμού λειτουργίας και αυτοκόλλητες πινακίδες σε 10.000 επικυρωτικά λεωφορείων - τρόλλεϋ. 

Ηχητικά μηνύματα σε σταθμούς της ΣΤΑΣΥ και σε στάσεις και οθόνες τηλεματικής.
Εφοδιασμός 700 σημείων περιπτέρων - λιανικής πώλησης με προφορτισμένα πακέτα εισιτηρίων 10+1 και 5 (κανονικής και μειωμένης τιμής), με ειδική σήμανση ως προς την εν λόγω πώληση.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου