Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός & η σύλληψη των ατόμων που ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου της ΟΣΥ, στην Καλλιθέα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών του νέου ξυλοδαρμού οδηγού λεωφορείου της ΟΣΥ, χθες το βράδυ λίγο πριν τις 22:00, στην Καλλιθέα. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλιθέας αναζητούν τους δράστες της άγριας επίθεσης, βάσει καταθέσεων και βίντεο που έχουν στην κατοχή τους από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων μαγαζιών και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου, ο εντοπισμός και η σύλληψή τους. 

Το χρονικό του νέου ξυλοδαρμού 
Ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ χθες, όταν λεωφορείο της ΟΣΥ, (γραμμή 219) που εκτελούσε το δρομολόγιο Δάφνη - Άγιος Δημήτριος - Καλλιθέα, έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Καλλιθέας και ο οδηγός πάτησε να ανοίξουν οι πόρτες προκειμένου να αποβιβαστούν οι επιβάτες. 

Για άγνωστο λόγο (ίσως λόγω βλάβης), η πόρτα που στεκόντουσαν οι πέντε νεαροί δεν άνοιξε και ο οδηγός σύμφωνα με τις μαρτυρίες ζήτησε από τους νεαρούς να αποβιβαστούν από τις άλλες πόρτες. 

Παρά τις εκκλήσεις άλλων επιβατών που τους έλεγαν ότι όντως υπάρχει βλάβη στην συγκεκριμένη πόρτα, εκείνοι αντέδρασαν και απαίτησαν να ανοίξει ο οδηγός την συγκεκριμένη πόρτα προκειμένου να αποβιβαστούν. 

Μετά από λίγα λεπτά συζήτησης και διαπληκτισμών, οι νεαροί κινήθηκαν απειλητικά κατά του άτυχου 45χρονου οδηγού (πατέρα δύο παιδιών) τον οποίο και ξυλοκόπησαν. 

Άμεσα στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία, ειδοποιημένη από επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού άλλα οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. 

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» Βούλας με τραύματα στο πρόσωπο. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου