Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Φθιώτιδα: Νέο ατύχημα με τραίνο και αγελάδες στον Ασωπό

Απίστευτη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά από ατύχημα που συνέβη στη γραμμή του Ασωπού με αγελάδες που κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτες στο σημείο.

Το ευτύχημα είναι ότι από τη σύγκρουση με τα μεγαλόσωμα ζώα, δεν είχαμε εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας Intercity 58 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη των 16:16'.

Το τραίνο πήρε από κάτω δύο αγελάδες, λίγο πριν το σταθμό του Ασωπού μετά το Ελευθεροχώρι με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο σημείο εωσότου απομακρυνθούν από τις ράγες τα διαμελισμένα ζώα.

Για σχεδόν τρεις ώρες συνεργείο του ΟΣΕ με γερανό και εργάτες κάτω από τις ράγες, κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τους τροχούς και να δώσουν τη γραμμή και πάλι στην κυκλοφορία. 

Συνέπεια του ατυχήματος ήταν εκτός της ακινητοποίησης της 58, να ακινητοποιηθούν και δύο κατερχόμενες (Θεσσαλονίκη - Αθήνα), η μία η 59 εντός του σταθμού του Ασωπού και η 885 στο Λιανοκλάδι.

Στο σύνολο η καθυστέρηση για την 58 έφτασε τις 2 ώρες και 50 λεπτά. Για το συμβάν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει εκδώσει ακόμη κάποια ανακοίνωση… 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου