Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ιρακινός μετανάστης ταξίδεψε 400 χλμ. κρεμασμένος κάτω από λεωφορείο

Ένας νεαρός Ιρακινός μετανάστης κατάφερε να κρυφτεί κάτω από ένα λεωφορείο που εκτελούσε τη διαδρομή από το Βελιγράδι στο Ζάγκρεμπ και ταξίδεψε για 400χλμ.

Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν επί πέντε ώρες κρεμασμένος από τον άξονα του κάτω μέρους του οχήματος, πριν τον εντοπίσουν οι αρχές.

Ο 21χρονος Ιρακινός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από γιατρούς, χωρίς όμως να είχε τραυματιστεί, ανακοίνωσε σήμερα η κροατική αστυνομία , προσθέτοντας ότι διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες που ο μετανάστης εισήλθε στην Κροατία. Τον μετέφεραν σε κέντρο μεταγωγών στο Τοβάρνικ, στην ανατολική Κροατία, από όπου θα σταλεί πίσω στη Σερβία.

Αξιωματούχοι της εταιρείας λεωφορείων Cazmatrans τόνισαν στην καθημερινή εφημερίδα Jutarnji List ότι ο 21χρονος κρύφτηκε κάτω από το λεωφορείο που εκτελούσε τη διαδρομή Βελιγράδι -  Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

«Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο κάτω από το λεωφορείο…Καλέσαμε έναν από τους οδηγούς του λεωφορείου και όταν άκουσε τους ασυνήθιστους ήχους, σταμάτησε το λεωφορείο», δήλωσε στην εφημερίδα ένας από τους επιβάτες.

Μόλις το λεωφορείο σταμάτησε κοντά στο Ίβανιτς Γκράντ, 40 χλμ νοτιοανατολικά του Ζάγκρεμπ, ο εμφανώς σοκαρισμένος νεαρός άνδρας βγήκε έρποντας κάτω από το λεωφορείο, λερωμένος και με αίματα στα χέρια του, τόνισε ο επιβάτης.

Έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του κρεμασμένος επί πέντε ώρες με τα χέρια και τα πόδια του στον άξονα του λεωφορείου, τόνισαν οι αξιωματούχοι της εταιρείας.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου