Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΟΑΣΘ: 24ωρη απεργία - Δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με απόφαση τον Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης και συμμετέχοντας στο κάλεσμα της Γ.Σ.Ε.Ε., Θα πραγματοποιηθεί:

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 14η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, Θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που Θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, Θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45' και το τελευταίο 23:00΄ περίπου.

Στον επισυναπτόμενο πίνακα καταγράφονται οι γραμμές που Θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο - τελευταίο δρομολόγιο).

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Ν° 78Ν «ΚΤΕΛ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά όπως επίσης θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α..

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση τον επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας Θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου