Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ανοιχτές παραμένουν οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό

Μετά την μεγάλη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι πολίτες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο τον τελευταίο μήνα οι μπάρες παραμένουν ανοιχτές στους περισσότερους σταθμούς.

Πιλοτικά ανακοινώθηκε πως έκλεισαν οι μπάρες σε ορισμένους σταθμούς με μικρή επιβατική κίνηση και συγκεκριμένα σε Δουκίσσης Πλακεντίας, Αεροδρόμιο, Ελαιώνας και Άγιος Αντώνιος.

Εμείς βρεθήκαμε στο σταθμό Ελαιώνα όπου οι μπάρες τελικά παραμένουν ανοιχτές γιατί όπως μας είπαν υπάλληλοι του σταθμού «υπάρχουν ακόμα δικαιούχοι δωρεάν μετακινήσεων που ακόμα δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους».

Ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα όπως μας λένε οι ίδιοι είναι το γεγονός πως σε περίπτωση μεγάλης κίνησης πολιτών στο σταθμό θα δημιουργηθούν ουρές διότι το σύστημα αργεί να ανοίξει τις πύλες όταν κάνουν οι επιβάτες χρήση της κάρτας τους.

Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει σίγουρα προβλήματα στην λειτουργία μεγάλων σταθμών όπως του Συντάγματος, του Πειραιά και της Ομόνοιας και οι ουρές των προηγούμενων εβδομάδων ίσως πάρουν μόνιμο χαρακτήρα.

Στις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση του υπουργείου για την τελική ημερομηνία όπου θα κλείσουν οι πύλες όλων των σταθμών, ενώ το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων πιστεύει πως θα περάσουν αρκετοί μήνες για να συμβεί κατι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: in.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου