Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Του ΚΤΕΛ Αχαΐας το λεωφορείο, που παρασύρθηκε από τα νερά στην Μάνδρα - Δείτε τι δήλωσε ο οδηγός (Βίντεο)

«Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Τα φρεάτια ήταν βουλωμένα και πλημμύρισαν οι δρόμοι χωρίς καλά καλά να προλάβουμε να το καταλάβουμε. Αμέσως έβαλα το λεωφορείο στο διάζωμα. Δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα για τους επιβάτες και για αυτό έδρασα γρήγορα. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας έπαιρνε το ρέμα, γιατί τα νερά ήταν ορμητικά.

Οι επιβάτες ήταν ψύχραιμοι και βοήθησαν και αυτοί έτσι ώστε όλα να πάνε καλά» λέει ο Διονύσης Παπουτσής, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εγκλωβίστηκε στα νερά μαζί με 15 επιβάτες.επιβάτες.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Ο οδηγός αντέδρασε αμέσως και έσπασε ένα από τα παράθυρα του λεωφορείο και έτσι κατάφεραν όλοι να βγουν σώοι από το όχημα, ενώ στο μεταξύ είχε σπεύσει η Πυροσβεστική.

Όπως περιγράφει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος, «το λεωφορείο είχε αναχωρήσει στις 7:30 από την Αθήνα με προορισμό την Πάτρα και όταν έφθασε στη διασταύρωση της Μάνδρας εγκλωβίστηκε σε έναν χείμαρρο, μαζί με άλλα αυτοκίνητα που προπορεύονταν». 

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον κ. Μανωλόπουλο, «η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει και έφθασε στο ύψος των παραθύρων. Τότε, οι επιβάτες, με τη βοήθεια του οδηγού, έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου και βγήκαν από το όχημα, με τη συνδρομή των πυροσβεστών που βρίσκονταν στην περιοχή». 



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου