Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Κίνα: Αυτοκίνητο χτυπάει λεωφορείο και το αναποδογυρίζει (Βίντεο)

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου στην πόλη Ζουζού στην κεντρική Κίνα όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να αναποδογυρίσει.

Οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν ό,τι συνέβαινε στην καμπίνα του οδηγού και τον χώρο των επιβατών αποτυπώνουν το σοκ και τις συνέπειες από τη σύγκρουση.

Ενώ, δηλαδή, ο οδηγός κινείται κανονικά στη λωρίδα του, ξαφνικά από αριστερά του εμφανίζεται ένα άσπρου χρώματος αυτοκίνητο που χτυπάει το λεωφορείο. Παρά τις προσπάθειες του οδηγού το μεγάλο όχημα σηκώνεται στις δύο ρόδες και τελικά αναποδογυρίζει.

Ακόμα μεγαλύτερο σοκ υπέστησαν οι επιβάτες που φαίνονται να κάθονται αμέριμνοι στα καθίσματά τους όταν γίνεται η σύγκρουση που εκτοξεύει στον αέρα ορισμένους και πετάει δεξιά-αριστερά τις αποσκευές.

Παρόλο το χαμό που προκλήθηκε, ευτυχώς μόνο ένας επιβάτης τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία η μοναδική επιβάτης που τραυματίστηκε ήταν αυτή που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. «Όσο φορούσαν ζώνες ασφαλείας έμειναν στα καθίσματά τους και δεν τραυματίστηκαν» πρόσθεσε εκπρόσωπος της αστυνομίας θέλοντας - με την ευκαιρία - να επισημάνει τη σημασία της ζώνης ασφαλείας. 

Δείτε πώς κατέγραψε όσα συνέβησαν κάμερα στο εσωτερικό του λεωφορείου:



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου