Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου, του ΚΤΕΛ Καστοριάς που τυλίχτηκε στις φλόγες το πρωί της Παρασκευής

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε ήδη από διάφορα μέσα ενημέρωσης χθες υπέστην μια μεγάλη δοκιμασία, όταν ξέσπασε φωτιά στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς που οδηγούσα προς Αθήνα!

Μετά το συμβάν αυτό και έχοντας πλέον ηρεμία στην ψυχή μου θα ήθελα να εκφράσω τα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Θα ξεκινήσω πρώτα από το Θεό, που μέσα σε αυτή τη δοκιμασία έδωσε και δεν υπέστη κανείς το παραμικρό, τόσο εγώ όσο και οι περίπου 15 επιβάτες που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο λεωφορείο. 

Επίσης να ευχαριστήσω τους ίδιους τους επιβάτες που συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες μου και εκκένωσαν με τρόπο άψογο το λεωφορείο!

Αυτό όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και θέλω να εκφράσω το πιο θερμό μου ευχαριστώ είναι σε όλους εκείνους τους οδηγούς, που εκείνη την ώρα έτυχε να περνάνε από το σημείο της Εγνατίας οδού, όπου ήδη έχει ξεσπάσει η φωτιά στο λεωφορείο. 

Θυμάμαι καλά πως ήταν πάνω από 20 οχήματα που σταμάτησαν και έσπευσαν να μου προσφέρουν βοήθεια με κάθε τρόπο, κυρίως όμως με τους πυροσβεστήρες που διέθεταν στα δικά τους οχήματα. 

Θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλοι στη μνήμη μου, ένας στρατιωτικός που δυστυχώς μέσα στον πανικό της στιγμής δεν συγκράτησα το όνομα του, μια γυναίκα που παρότι είχε έναν πολύ μικρό πυροσβεστήρα επέμενε να βοηθήσει έστω και με αυτόν, όλους τους οδηγούς φορτηγών που σταμάτησαν και βρέθηκαν στο πλάι μου καθώς και όλους εκείνους τους οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων που σταμάτησαν για να απλώσουν χέρι βοηθείας! 

Χίλια ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, όπως είπα δεν θα ξεχάσω ποτέ μου κανέναν τους!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΚΤΕΛ Καστοριάς που μου συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δοκιμασία, όπως επίσης και τα ΜΜΕ που έγραψαν κολακευτικά λόγια για τους χειρισμούς μου κατά την δύσκολη εκείνη ώρα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της οικογένειας μου που πέρασαν στιγμές αγωνίες μετά το γεγονός και βρέθηκαν στο πλευρό μου!

Θα ήθελα τελειώνοντας να στείλω μήνυμα υπεύθυνα προς κάθε επιβάτη πως κάθε οδηγός του ΚΤΕΛ Καστοριάς θα έκανε το ίδιο με μένα καθώς όλους μας διέπει η συνέπεια και το αίσθημα της ασφάλειας των επιβατών για αυτό και δεν έχουν ποτέ να φοβούνται τίποτα!

Να είστε όλοι πάντα καλά! Και πάλι σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση Βασίλειος Κοντός, οδηγός ΚΤΕΛ 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου