Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Μέχρι την Παρασκευή τα δεδουλευμένα δύο μηνών στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ανακοίνωσης της νέας διοίκησης του ΟΑΣΘ ακόμη και εντός της ημέρας ο πρόεδρος του συνδικάτου των 2.300 εργαζομένων του Οργανισμού, Δημήτρης Τσερμενίδης. «(Η νέα διοίκηση) μπορεί να ανακοινωθεί από το υπουργείο Μεταφορών και εντός της ημέρας» σημειώνει χαρακτηριστικά,

Ο κ. Τσερμενίδης, που από χθες είχε επαφές στην Αθήνα τόσο με τον ίδιο τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, όσο και με άλλα στελέχη του, χαρακτήρισε «εποικοδομητικές τις συζητήσεις που έγιναν αναφορικά με τη συλλογική σύμβαση εργασίας, τη μισθοδοσία των εργαζομένων και την πορεία του οργανισμού», αλλά όπως τόνισε «αυτό που αποφασίσαμε από κοινού είναι να ανακοινωθεί η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ και μετά να γίνει συνάντηση στα γραφεία του συνδικάτου, ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τα προαναφερόμενα ζητήματα».

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε ότι στο πλαίσιο νέων, σημερινών συζητήσεων που έγιναν με στελέχη του υπουργείου, επισημάνθηκε ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες ώστε μέχρι την Παρασκευή να εκταμιευτεί το ποσό που εκκρεμεί και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του οργανισμού τα δεδουλευμένα δύο μηνών, των Ιουνίου και Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου