Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Προβλήματα για τον Προαστιακό της Πάτρας εν μέσω θέρους

Με δυσκολίες και προβλήματα πραγματοποιούνται οι διαδρομές του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, στην Πάτρα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

Τα προβλήματα που έχουν ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού δεν έχουν αντιμετωπιστεί, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, με τους πολίτες της Πάτρας που όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιούν το τρένο, να μιλούν για απαξίωση του αγαπημένου τους Μέσου Μεταφοράς.

Πέρα από τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς στα δρομολόγια του, οι συχνές βλάβες που υπάρχουν στο σύστημα κλιματισμού, έχουν μετατρέψει την διαδρομή σε "μαρτύριο".

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι τέσσερις συρμοί που εκτελούν τα δρομολόγια έχουν παλιώσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνά βλάβες, ενώ το όλο πρόβλημα δυσχεραίνει η σημαντική έλλειψη προσωπικού.

Οι μηχανοδηγοί είναι λίγοι και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν συνεχώς διαδρομές, προκειμένου να βγουν τα 36 δρομολόγια που εκτελούν οι τέσσερις συρμοί, ενώ υπάρχει μόνο ένας ηλεκτρολόγος που τρέχει για όλες τις βλάβες που θα προκύψουν, ακόμα και για το κλιματιστικό.

Το τραινάκι, λοιπόν, αγκομαχά και μαζί με αυτό οι εργαζόμενοι, αλλά και οι επιβάτες που το χρησιμοποιούν. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου