Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ο «γολγοθάς» των επιβατών ΜΜΜ τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε Γολγοθά έχει μετατραπεί αυτό το καλοκαίρι η μετακίνηση των Αθηναίων και των επισκεπτών της Αθήνας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς όπως δηλώνουν στον Αθήνα 9.84 ο χρόνος αναμονής σε στάσεις φθάνει και τη μια ώρα.

Από τη μία οι καλοκαιρινές άδειες, από την άλλη τα χαλασμένα οχήματα και η έλλειψη προσωπικού κάνουν τους επιβάτες να παραμιλούν μέσα στη ζέστη, για όση ώρα περιμένουν στις στάσεις των λεωφορείων. 

Κάποιοι μάλιστα, θυμωμένοι, αναφέρουν ότι «το μεγαλύτερο μπάχαλο γίνεται με την έξυπνη πινακίδα λεωφορείων, την τηλεματική, στις στάσεις. 

Έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές ότι, μόλις δείξει ότι, ένα λεωφορείο ή ένα τρόλλεϋ φθάνει στην στάση που περιμένουμε, αλλάζει ο χρόνος αναμονής κι από πέντε λεπτά γίνεται είκοσι». 

Και συμπληρώνουν αγανακτισμένα: «Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κόσμος που περιμένει και στο τέλος να μαλώνουμε μεταξύ μας σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο για να μπούμε όλοι μέσα και να πάμε στον προορισμό μας». 

Η κατάσταση στα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ είναι καλύτερη υποστηρίζουν, εκτός από τα Σαββατοκύριακα, που ο χρόνος αναμονής ξεπερνάει το τέταρτο. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου