Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Δες σε πραγματικό χρόνο, τι ώρα φτάνει και που βρίσκεται το "λεωφορείο σου"

Είναι μια εφαρμογή που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στους φοιτητές-μαθητές και φυσικά σε όλους τους επιβάτες στο Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας

Αν κρίνουμε από τα download σίγουρα πολλοί από εσάς που χρησιμοποιείται τα λεωφορεία του Αστικού δεν την έχετε κατεβάσει!

Λέγεται "patras bus" και πρόκειται για μια νέα σημαντική καινοτομική εφαρμογή του Πληροφοριακού Συστήματος Χρηστών Αστικών Συγκοινωνιών που λειτουργεί για την Πάτρα από την ΑΔΕΠ σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας.

Τι κάνει; 
Δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για τις διαδρομές και τη λειτουργία των αστικών λεωφορείων, μέσω smartphones και tablets.

To "Patras Bus" περιλαμβάνει όλες τις στάσεις του δικτύου που εξυπηρετεί το Αστικό ΚΤΕΛ και δίνει στον επιβάτη πληροφορίες πραγματικού χρόνου για:
  • Τον χρόνο άφιξης του επομένου λεωφορείου της γραμμής που τον ενδιαφέρει σε οποιαδήποτε στάση του δικτύου. 
  • Τη βέλτιστη διαδρομή για την μετακίνηση που επιθυμεί να κάνει με αστική συγκοινωνία και την κοντινότερη στάση που εξυπηρετεί την επιθυμητή μετακίνηση, εφόσον δώσει το σημείο που βρίσκεται και το σημείο προορισμού του. 
  • Τη θέση των λεωφορείων πάνω στη διαδρομή κάθε γραμμής σε πραγματικό χρόνο. 
  • Πληροφορίες για κάθε γραμμή των αστικής συγκοινωνίας και τις στάσεις, με φωτογραφίες τους.
Μια πολύ ενδιαφέρον εφαρμογή που βοηθάει τους πολίτες σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης και να βρίσκονται να προγραμματίσουν συστηματικά και οργανωμένα τις μετακινήσεις τους με αστική συγκοινωνία.

Ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που υπάρχουν μετατροπές στα δρομολόγια των γραμμών, θα σας φανεί παιχνίδι η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και το να βρίσκεται στην ώρα σας στο μέρος που επιθυμείτε! 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου