Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Χωρίς ιδιαίτερα νέα, η χτεσινή σύσκεψη των Σωματείων, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Χωρίς κάτι ουσιαστικό, πέραν των γνωστών αντιπαραθέσεων -που σε κάποιες περιπτώσεις θυμίζουν εσωτερικές έριδες συνδικάτων που εξωτερικεύονται σε λάθος χρόνο και τόπο- ολοκληρώθηκε η χτεσινή συνάντηση των Σωματείων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στα γραφεία της ΠΟΣ. 

Το μόνο που κρατάμε είναι η πρόταση της ΠΟΣ για κοινή κινητοποίηση την μέρα ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και οι τοποθετήσεις συνδικαλιστών που έκαναν λόγο για ανάγκη νέας αρχής στις σχέσεις των συνδικάτων καθώς το επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις που θα χρειαστούν ενότητα για να αντιμετωπιστούν.

Κατά τα άλλα ακούσαμε από συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ στα λεωφορεία ότι η σημερινή Κυβέρνηση είναι η ...χειρότερη όλων των εποχών ενώ όπως ξαναγράψαμε είχαμε και εσωτερικές αντιπαραθέσεις που δεν κατανοήσαμε για ποιο λόγο υπήρξαν σε αυτήν την σύσκεψη. 

Δεν είδαμε -όπως άλλοτε- την ΓΣΕΕ παρούσα στην συνάντηση, ενώ κάποιοι έψαχναν -άγνωστο γιατί- τον Νίκο Φωτόπουλο!! (είπαμε ανούσιες αντιπαραθέσεις σε λάθος τόπο και χρόνο)

Ελπίζουμε η πρόταση της ΠΟΣ δια μέσου του Προέδρου της Ομοσπονδίας να γίνει πράξη και επιτέλους να υπάρξει συντονισμός της δράσης των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου