Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ για ΟΑΣΘ: Το πόρισμα καταδεικνύει τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος στον ΟΑΣΘ

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοσίευμα της «Αυγής», που δημοσιοποίησε πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών του Υπ. Μεταφορών, για τον ΟΑΣΘ

«Η υπαγωγή σε δημόσιο έλεγχο του Οργανισμού είναι, προφανώς, κίνηση αυτονόητη και επιβεβλημένη για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Αυγή της Κυριακής», για το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών του Υπουργείου Μεταφορών (ΣΕΕΥΜΕ), που «καταδεικνύει τη σκανδαλώδη κακοδιαχείριση και τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος στον ΟΑΣΘ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι, «αφήνοντας χρέη και απλήρωτους εργαζόμενους, οι διοικήσεις έστησαν φάμπρικα που πιστοποιεί την... εφευρετικότητα της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» για την απομύζηση του δημοσίου». 

Τονίζει ότι «τα στοιχεία είναι εξαιρετικά διαφωτιστικά για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ το δημόσιο συμφέρον» και πως «την ίδια στιγμή που κήρυτταν το δόγμα της λιτότητας, έβρισκαν τον τρόπο να ταΐζουν τη διαπλοκή με δημόσιο χρήμα».

«Η ανοχή και η στήριξη που επέδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στις διοικήσεις του ΟΑΣΘ», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «τις καθιστά συνένοχες και συνυπεύθυνες». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου