Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Έντονο παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ, για το νέο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ

Μπορεί ως το τέλος του 2019 το συγκοινωνιακό έργο στη Θεσσαλονίκη να συνεχίσει να το εκτελεί ο ΟΑΣΘ ωστόσο θα είναι ένας διαφορετικός Οργανισμός. Και αυτό διότι με τη δημοσίευση του ΦΕΚ το Υπουργείο Μεταφορών -Υποδομών θα προχωρήσει στον ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε αυτό βέβαια αναμένεται να απαντήσει άμεσα με νομικά μέτρα το σημερινό Δ.Σ. του ΟΑΣΘ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο αυτές τις ημέρες για τη στελέχωση του Οργανισμού και λόγο και ρόλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν εκτός από τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, και οι στενοί του συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Μυλόπουλος, πρόεδρος της Αττικό Μετρό και Απόστολος Αντωνούδης, πρόεδρος της Εγνατία Οδός, η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου. 

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα ενώ ως τώρα, λόγω της στενής συνεργασίας του με τον Υπουργό Μεταφορών, από τα φαβορί για την προεδρεία του νέου ΟΑΣΘ θεωρείται ο κ. Αντωνούδης ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του δικηγόρου Μανώλη Λαμτζίδη, που κλήθηκε κατόπιν πρότασης του κ. Σπίρτζη να τοποθετηθεί στην επιτροπή Παραγωγής-Εμπορίου για τις αστικές συγκοινωνίες


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου