Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ανθούσα: Δύο τραυματίες από ξέφρενη πορεία λεωφορείου της ΟΣΥ

Σοβαρό τροχαίο χθες στις 19:10 περίπου στην περιοχή Πηγάδια της Ανθούσας. Συγκεκριμένα λεωφορείο της γραμμής 301 ανερχόμενο επί της οδού Αιγίου ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης. 

Ο οδηγός του έκανε τις προβλεπόμενες ενέργειες ακινητοποίησης αλλά δυστυχώς το λεωφορείο λόγω της μεγάλης κλίσης του δρόμου ολίσθησε στην κατηφόρα και διανύοντας μια απόσταση, ακυβέρνητο, περίπου 60-70 μέτρων έπεσε στη μάντρα του Εξωραϊστικού Συλλόγου και ξερίζωσε τον εκεί ευκάλυπτο, χτυπώντας στην ξέφρενη πορεία του και κινούμενο ΙΧ αυτοκίνητο προξενώντας σοβαρές υλικές ζημίες, καταλήγοντας στο ανάχωμα της συμβολής οδών Μεσσήνης και Σουλιωτών στους 20 πόντους από κολόνα της ΔΕΗ. 

Τραυματίστηκε επιβάτης του λεωφορείου που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ και η συνεπιβάτης του ΙΧ αυτοκινήτου αισθανόμενη πόνο στο στήθος την μετέφεραν οι οικείοι της στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Στον τόπο του ατυχήματος άμεσα προσήλθαν το ΕΚΑΒ , η Αστυνομία και η Πυροσβεστική όπου επελήφθησαν έκαστος των αρμοδιοτήτων του και ο απεγκλωβισμός του κόμβου Αιγίου - Μεσσήνης -Γρεβενών και μεταφορά με γερανό του λεωφορείου έγινε περί ώρα 21:40. Ανακρίσεις διεξάγει η αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας.  





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου