Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Μόλις κυκλοφόρησε το απόλυτο παπούτσι για κατοίκους Θεσσαλονίκης!

Αν είσαι κάτοικος Θεσσαλονίκης, θα θέλεις τώρα αμέσως να πας ν’ αγοράσεις το απόλυτο παπούτσι για την πόλη σου, με το οποίο θα ταυτιστείς!

Για ακόμα μια φορά η πόλη της Θεσσαλονίκης έμεινε χωρίς λεωφορεία λόγω επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ κι ένας Θεσσαλονικιός αποφάσισε να επιστρατεύσει όλο το χιούμορ του και να δημιουργήσει το απόλυτο παπούτσι που μας έκανε να κλάψουμε!

Τι να τα κάνεις τα λεωφορεία όταν έχεις πόδια, τα οποία μάλιστα φοράνε παπούτσια με την υπογραφή του ΟΑΣΘ; Ο οργανισμός αποφάσισε να αποζημιώσει τους Θεσσαλονικείς για την ταλαιπωρία, κάνοντάς τους δώρο αυτά τα παπούτσια!

Παίρνοντας έμπνευση από παπούτσι γνωστής εταιρείας αθλητικών, ο Andreas Gavriilidis έφτιαξε αυτό το αριστούργημα, προσφέροντας γέλιο μέχρι δακρύων! 

Ο ίδιος δημιούργησε την εικόνα πριν από κάποιους μήνες, όταν η Θεσσαλονίκη είχε μείνει ξανά χωρίς λεωφορεία, όμως, τώρα το έργο του κάνει ξανά τον γύρο του Διαδικτύου κι όχι αδίκως!

Παπούτσι ΟΑΣΘ για να έχεις ολόκληρη την πόλη στα πόδια σου! Αφού δεν έχεις, λοιπόν, τα λεωφορεία και το Μετρό έχει καταντήσει ανέκδοτο, έχεις τα… πόδια σου, τα οποία θα σε φθάσουν στον προορισμό σου με ασφάλεια και ταχύτητα!

Ο ίδιος, όμως, δεν έμεινε μόνο στα παπούτσια, αλλά εξέλιξε το ταλέντο του, φτιάχνοντας και μια σειρά άλλων εικόνων, τρολάροντας την ταλαιπωρία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης χωρίς λεωφορεία!

Σίγουρα το βραβείο κερδίζει το παπούτσι ΟΑΣΘ, αλλά οι πατερίτσες και το ποδήλατο με την υπογραφή επίσης του ΟΑΣΘ αξίζουν τα συγχαρητήριά μας! 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου