Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Φωτογραφίας του ΟΑΣΑ



Με την πραγματοποίηση Έκθεσης των 63 βραβευμένων φωτογραφιών ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργάνωσε τους προηγούμενους τρεις μήνες ο ΟΑΣΑ με τίτλο τα «Μέσα».

Οι επισκέπτες της Έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε στο The Box - Athens, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά καθημερινές στιγμές από την μετακίνηση με τα δημόσια μέσα μεταφοράς, τις οποίες άλλοτε με ρεαλισμό και άλλοτε με ρομαντισμό, αλλά πάντα με ευαισθησία απαθανάτισαν επιβάτες των Μέσων μεταφοράς κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

Τα Μέσα των αστικών συγκοινωνιών για ακόμη μια φορά τράβηξαν την προσοχή τόσο ερασιτεχνών όσο και επαγγελματιών φωτογράφων όλων των ηλικιών, οι οποίοι κατάφεραν να δουν και να αναδείξουν την καθημερινότητα της πόλης από διαφορετική οπτική γωνία.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Ιωάννης Σκουμπούρης «Ο αριθμός των συμμετοχών στο διαγωνισμό έφθασε τις 1.900 φωτογραφίες με τις μαυρόασπρες να διεκδικούν ένα σημαντικό ποσοστό. Η προσέλευση των επισκεπτών στην έκθεση, καθώς και το αισθητικό αποτέλεσμα δημιουργούν σημαντικές προϋποθέσεις για τον ΟΑΣΑ ώστε στο μέλλον να αναλάβει νέες και πρωτοβουλίες με τις οποίες θα καλλιεργήσει περισσότερο τη δημιουργική σχέση των κατοίκων της Αθήνας με τα δημόσια Μέσα μεταφοράς και τη χρήση τους».

Σημειώνουμε ότι το κοινό έχει τη δυνατότητα να δει όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του ΟΑΣΑ στο instagram.com/oasa.gr και τις βραβευθείσες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, στη διεύθυνση www.oasa.gr.



















ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου