Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση των «Συνελεύσεων Γειτονιάς» για τη διανομή φυλλαδίων στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Ρέντη

Ανακοίνωση με την οποία τάσσονται υπέρ των ελεύθερων μετακινήσεων για όλους εξέδωσαν οι «Συνελεύσεις Γειτονιάς», που επιχείρησαν την Παρασκευή να μοιράσουν στα αμαξοστάσια της ΟΣΥ φέιγ βολάν στους εργαζόμενους.

Στο κείμενο τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου κάνουν λόγο για «κατασταλτική βία του κράτους ακόμα και για τη διακίνηση ιδεών» και για «καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που λειτουργούν ως γραφείο τύπου της κυβέρνησης και της ΓΑΔΑ, καθώς έκαναν λόγο για εισβολή στο αμαξοστάσιο του Ρέντη».

Οι «Συνελεύσεις Γειτονιάς» προειδοποιούν πως «δεν πρόκειται να σιωπήσουν ούτε να αποδεχτούν την πειθάρχηση, τον έλεγχο και την υποταγή στην κανονικότητα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο κρατικός μηχανισμός επιχειρεί να επιβάλει στο πλαίσιο της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες προσήχθησαν από την αστυνομία συνολικά 22 άτομα στην οδό Παρνασσού στο Ρέντη, όπου βρίσκεται το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, καθώς μοίραζαν φέιγ βολάν για τις ελεύθερες μετακινήσεις, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου