Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΟΑΣΑ: Τροποποιήσεις των λεωφορειακών γραμμών 817 & 863

Την τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 863 (Ελευσίνα - Θριάσιο Νοσοκομείο - Μάνδρα) και 817 (Ελευσίνα - Μάνδρα), που κινούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας, αποφάσισε ο ΟΑΣΑ με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Πιο αναλυτικά:

ΓΡΑΜΜΗ: 817, 863 με κατεύθυνση προς Μάνδρα:
Από Αγίας Αικατερίνης, συνέχεια Αγίας Αικατερίνης, δεξιά Ομήρου, συνέχεια στην κανονική διαδρομή.

ΓΡΑΜΜΗ: 817, 863 κατεύθυνση προς Ελευσίνα:
Από Παπαδιαμάντη, δεξιά Ομήρου, αριστερά Αγίας Αικατερίνης, συνέχεια στην κανονική διαδρομή.

Το μήκος της νέας γραμμής δεν μεταβάλλεται. Τα δρομολόγια της λεωφ. γραμμής δεν θα τροποποιηθούν.

Μεταφορά στάσεων
Κατεύθυνση προς Μάνδρα: 
α) Την μεταφορά της στάσης με ονομασία «ΠΛ. ΓΚΛΙΑΤΗ» με Κ.Σ. 300045 στην οδό Ομήρου, 25 μ. πριν την οδό Αιόλου και μεταξύ των οδών Αριστοτέλους και Αιόλου, έμπροσθεν ελευθέρου οικοπέδου.

β) Την μεταφορά της στάσης με ονομασία «2η ΣΧΟΛΕΙΩΝ» με ΚΣ 300034 στην οδό Ομήρου 20 μ. πριν την οδό Αγίας Αικατερίνης και μεταξύ των οδών Ικάρου και Αγίας Αικατερίνης, έμπροσθεν ελευθέρου οικοπέδου.

Κατεύθυνση προς Ελευσίνα: 
α) Την μεταφορά της στάσης με ονομασία «ΠΛΑΤΕΙΑ» με Κ.Σ. 300028 στην οδό Ομήρου 25 μ πριν την οδό Αιόλου και μεταξύ ανωνύμων οδών έμπροσθεν ελευθέρου οικοπέδου. Η στάση θα τοποθετηθεί έναντι της μεταφερόμενης στάσης με ονομασία «ΠΛ. ΓΚΛΙΑΤΗ».

β) Την μεταφορά της στάσης με ονομασία «2η ΣΧΟΛΕΙΩΝ» με ΚΣ 300029 στην οδό Ομήρου 20 μ πριν την οδό Αγίας Αικατερίνης και μεταξύ Ανωνύμου οδού και της οδού Αγίας Αικατερίνης έμπροσθεν ελευθέρου οικοπέδου. Η στάση θα τοποθετηθεί έναντι της μεταφερόμενης στάσης με ονομασία «2η ΣΧΟΛΕΙΩΝ».

Η αλληλουχία των στάσεων παραμένει ως έχει. Με την τροποποίηση της διαδρομής, αναμένεται και η ανάλογη ενημέρωση της εφαρμογής OASA Telematics. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου