Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τουρκία: Νταήδες μοτοσικλετιστές πετροβολούν λεωφορείο και χτυπούν τον οδηγό του

Νταήδες μοτοσικλετιστές πετροβόλησαν λεωφορείο και στη συνέχεια χτύπησαν τον οδηγό του στην Τουρκία. Οι σκηνές της επίθεσης καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας, στις οποίες φαίνονται οι επιβάτες τρομοκρατημένοι να φωνάζουν “Μην το κάνετε αυτό”.

Το επεισόδιο έγινε στην Αττάλεια την περασμένη βδομάδα. Αρχικά έριξαν πέτρες στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου, στη συνέχεια πήγαν στο πίσω μέρος και με πέτρες έσπασαν τα τζάμια του. Οι επιβάτες φώναζαν έντρομοι. 

Ο 29χρονος οδηγός σταμάτησε για να πάρει τους αριθμούς εγγραφής της μηχανής, αλλά οι δύο μοτοσικλετιστές τον χτύπησαν. Τελικά, ο οδηγός μπήκε στο λεωφορείο, έκλεισε την πόρτα και έφυγε από εκεί με ταχύτητα.

«Ξαφνικά είχε εμφανιστεί μπροστά μου από την αντίθετη κατεύθυνση μια μηχανή. Αμέσως σταμάτησα και τους έκανα νόημα με τα χέρια μου ότι το λάθος ήταν δικό μου. Συνεχίζοντας τον δρόμο μου όμως άκουσα έναν ήχο, είχαν σπάσει το πίσω τζάμι του λεωφορείου», είπε ο οδηγός. 

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ρίχνουν πέτρες στο λεωφορείο μου, δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά τους, αλλά όταν τα λεωφορεία μας κάνουν αυτή τη διαδρομή, τους ρίχνουν πέτρες», πρόσθεσε ο ίδιος, λέγοντας μάλιστα ότι εκείνη την ημέρα είχε και τα γενέθλιά του. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου