Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Στη Μ. Βρετανία, περιμένουν το λεωφορείο στη στάση ...μέσα σε σαλόνι

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε το λεωφορείο μέσα σε ένα σαλόνι… 

Κι όμως, σε μια μικρή πόλη της Βρετανίας, μια στάση λεωφορείου μετατράπηκε σε ένα πολύ συμπαθητικό σαλονάκι με καθίσματα, μαξιλάρια, ακόμα και πίνακες ζωγραφικής.

Οι κάτοικοι και η διοίκηση του Walkhampton στο Ντέβον είχαν αφήσει εντελώς στην τύχη της τη στάση στο συγκεκριμένο σημείο, όμως ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων δεν άντεξε στο θέαμα. 

Έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διαμορφώσει το χώρο που πλέον δε θυμίζει στάση λεωφορείου και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν κανονικό χώρο σπιτιού.

Εκεί μπορεί κανείς να περιμένει το λεωφορείο χωρίς να τον απασχολούν οι καιρικές συνθήκες διαβάζοντας το βιβλίο του στα αναπαυτικά καθίσματα.

Το όνομα του «μάγου» που μεταμόρφωσε τη στάση δεν έχει γίνει γνωστό, όμως όσοι απόλαυσαν τις ανέσεις του υπαίθριου σαλονιού φρόντισαν να τον ευχαριστήσουν γράφοντας ένα σημείωμα που αφήνουν φεύγοντας.

Βέβαια υπάρχουν ορισμένοι που εκτιμούν ότι η διακόσμηση έγινε για τις ανάγκες φωτογράφησης, όπως και να έχει όμως οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προπαντός οι ντόπιοι πλέον περιμένουν το λεωφορείο της γραμμής μέσα στην άνεση και τη θαλπωρή.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη στάση:









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου